O nama

Kompanija DMD – Dental Medical Device d.o.o. je ekskluzivni zastupnik kompanija „Pastelli“ i „Sogeva“ kao i profesionalne kozmetike „Esensa Mediterana“ za Srbiju.

Da bismo zadovoljili Vašu potrebu za profesionalnom i udobnom odećom, u našoj ponudi ćete pronaći uniforme italijanske firme „Pastelli“ koja je decenijama sinonim za inovaciju, eleganciju i kvalitet.

Sogeva“ je proizvodno i trgovinsko preduzeće sa sedištem u Italji. Bavi se proizvodnjom i prodajom medicinske i stomatološke opreme. Na italijaskom i međunarodnom trzištu zastupljena je preko 20 godina.

Lepota, miris i duh mediteranskog podneblja najbolje opisuju kozmetičke proizvode „Esensa Mediterana“ – profesionalnu kozmetiku hrvatskog proizvođača „Dermoestetik“ koja je danas sinonim kvaliteta u radu svakog kozmetičkog, spa ili wellness centra. „Esensa Mediterana“ blagotvornim sastojcima dokazuje svu moć prirode. Bilo da je reč o proizvodima za profesionalnu ili kućnu negu lica i tela, linije kozmetičkih preparata „Esensa Mediterana“ mogu udovoljiti svim tipovima kože žena i muškaraca.

Kontaktirajte nas i saznajte više detalja o našoj ponudi.