Pastelli muške bluze

Beirut


Moderan, trendy, savršeno skrojen, sa dva velika džepa I jednim manjim, skriveni driheri. Dodatno sečen pozadi, zbog komfora dok se sedi. Dostupan u dugom i kratkom rukavu, kao i u Freedom kolekciji.

 

Brighton


Vrlo udobna muška bluza, sa dva velika i jednim manjim džepom, na drihere, dostupan u dugom i kratkom rukavu.

 

Cardiff


Elegantna bluza sa skrivenim bočnim kopčanjem na drihere do pola, plitkim ruskim okovratnikom i mnoštvom detalja. Skriven gornji džep sa držačem za olovke, i dva velika džepa. Dostupan u kratkom rukavu.

 

Cortina


Elegancija sa italijanskim stilom, ova jakna sa inovativnim sečenjem, puna malih detalja koje je čine jedinstvenom. Savršeno uklopljen kroj sa crnim dugmićima, sa dva velika džepa i dva skrivena. Dostupna u dugom i kratkom rukavu.

 

Damasco


Elegantna bluza sa ruskim okovratnikom, koji se bočno zakopčava na čičak traku sa dugmencetom. Dostupan u kratkom rukavu.

 

Guadalupe


Vanvremenski klasik sa posebnom pažnjom na detaljima, dostupan u nizu boja i u Freedom kolekciji (saten pamuk). Bočno sečen zbog udobnosti tokom sedenja. Dostupan u kratkom rukavu.

 

Kalmar


Komforna bluza sa visokim okovratnikom, tri džepa, dostupna u kratkom rukavu.

 

Lucerna


Komforna bluza u dugom i kratkom rukavu, dva skrivena džepa, dostupna u širokoj paleti boja. Skrivene faltice na rukavima, dorinose većoj slobodi pokreta tokom rada.

 

Malta


Vanvremenski model, uvek aktuelan, vrhunska udobnost sa skrivenom falticom na leđima, što doprinosi slobodi pokreta kao i sečenje sa strane za udobnost tokom sedenja. Dostupan u širokoj paleti boja u dugom i kratkom rukavu.

 

Maverick


Trendy, moderna strukirana bluza, sa tri džepa i skrivenim falticama na ramenima zbog slobode pokreta tokom rada i sečena sa strane za udobnost tokom sedenja. Dostupna u širokoj paleti boja u dugom i kratkom rukavu.

 

Menton


Sportska ali elegantna muška bluza, zatvorena rajfešlusem. Konusno sečenje daje jednostavan stil, za sve one koji vole slim fit. Puna lepih detalja, u kratkom ili dugom rukavu.

 

Milano


Vrhunska verzija klasične bluze, redizajnirana sa mnoštvom majstorskih detalja. Savršeno se uklapa sa pantalonama Illetas. Dostupna i u Freedom kolekciji, pružajući najbolje u smislu dugotrajnosti korišćenja. Dostupna u kratkom rukavu.

 

Mistral


Sportska casual bluza, sa dodatnom falticom na leđima za veću udobnost i slobodu pokreta tokom rada. Jednostavno kopčanje na drihere (bez nikla). Dostupna u kratkom i dugom rukavu.

 

Parigi


Veoma udobna bluza, sa dvosmernim belim rajfešlusom. Dostupna u širokom spektru boja i tkanina, kao i u Freedom kolekciji (saten pamuk).

 

Portorico


Strukirana, efektna sa mnoštvom majstorskih detalja, klasičan i praktičan dizajn, sa dvosmernim zip zatvaranjem, četiri džepa. Dostupna u kratkom rukavu.

 

Rab


Komforni model sa stilom, driheri delom skriveni, delom otvoreni, dostupno i u dugom i u kratkom rukavu.

 

Righel


Elegantan stil, slim fit, dostupno u dugom i kratkom rukavu sa dugmićima što čini ovaj model jedinstvenim.

 

Volga


Daleko od belih klasičnih bluza, ovaj model daje svež i nov izgled, kontrast boje okovratnika i mnoštvo detalja. Apsolutno udobno, dostupno u dugom i kratkom rukavu.