Esensa Mediterana

Esensa Mediterana“ linija kozmetičkih proizvoda predstavlja suštinu mediteranske nege lica i tela.
Kompanija „Dermoestetik“ je nakon dugogodišnjeg rada sa svetskim kozmetičkim kućama pokrenula sopstvenu proizvodnju izgradivši proizvodni pogon sa laboratorijom. Ideju o proizvodnji pokrenuo je mr.sci.dr Roberto Legović. Saradnjom sa dva svetski priznata istraživačka centra – laboratorijama iz Italije i Francuske, kompanija „Dermoestetik“ tržištu nudi najnovija dostignuća moderne kozmetike.

esensa

Svojim iskustvom na području kozmetologije stručnjaci „Dermoestetika“ uspeli su prepoznati ono najbolje iz prirode i pretočiti sve aktivne sastojke u proizvode za istinsku, delotvornu negu lica i tela.

Bogatstvo i veština korišćenja prirodnih sastojaka iz plodova zemlje i mora postaju deo našeg zdravog načina života.

Bilo da je reč o lavandi, žalfiji, ruzmarinu ili nekom drugom mediteranskom bilju, sve blagodeti iz prirode pretočene su u proizvode za negu lica i tela – i to je upravo ono što proizvode „Esensa Mediterana“ čini jedinstvenim na kozmetičkom tržištu.

Zahvaljujući uspešnoj sinergiji fito, aroma i talaso terapije u profesionalnoj kozmetici, „Dermoestetik“ se može pohvaliti sa više od deset profesionalnih linija za negu lica i tela – od regularnih i intenzivnih i wellness rituala, preko vrlo traženog liftinga lica pa sve do uobičajene dnevne nege. Bilo da je reč o proizvodima za profesionalnu ili kućnu negu lica i tela, „Esensa Mediterana“ kozmetički preparati odgovaraju svim tipovima kože žena i muškaraca.

Predanim radom i inovacijama u svetu kozmetike, uz svetska priznanja, „Dermoestetik“ postiže željeni cilj. Sve su brojniji saloni i centri za ulepšavanje koji za svoj rad biraju upravo njihove proizvode.

Zlatne medalje u području dermokozmetike:

  • USA PITTSBURGH 2013 (LAVANDA DETOX – zlatna medalja u kategoriji „Health And Fitness„)
  • USA PITTSBURGH 2012 (ESSENTIAL CREAM – krema nagrađena zlatnom medaljom u Americi 2012)
  • USA PITTSBURGH 2012 (LAVANDA DETOX – zlatna medalja u kategoriji „Best Care Product“ u Americi 2012)
  • GENEVA WIPO 2012 (EYE LIFTING CREAM – krema za žene nagrađena zlatnom medaljom)
  • KUWAIT IIFME 2012 (CAVIAR GOLD CREAM – krema sa 24k zlatom nagradjena za kvalitet)

fb