Pastelli

Pastelli“ je italijanska kompanija, sinonim profesionalizma i kvaliteta u proizvodnji radne odeće i uniformi od 1929. godine. Dugom i uspešnom tradicijom posvećenosti istraživanju i isprobavanju novih materijala, praćenjem modnih trendova, kao i brigom za detalje, „Pastelli“ svojim klijentima nudi kvalitetne i trajne proizvode – vrhunsku radnu odeću i uniforme.

pastelli

Od biranja pažljivo testiranih materijala do najsitnijih krojačkih detalja, „Pastelli“ odeća je izrađena uz poštovanje onog najboljeg iz tradicije. Od materijala, boja, kontrole kvaliteta – ništa nije prepušteno slučaju. „Pastelli“ se brine i o kvalitetu usluge, sa timom profesionalaca koji stvaraju odeću po meri, uz lične konsultacije i pomoć pri biranju modela, zadovoljava sve Vaše potrebe i garantuje Vam proizvod koji je udoban i elegantan. Jednom rečju, odeću koju ćete rado nositi.

„Pastelli“ odeća je udobna, pruža osećaj slobode pokreta, svežine i sigurnosti.  Stalnim proučavanjem puta ka udobnosti, „Pastelli“ svoja istraživanja prenosi u materijale, praktične i skrojene tako da omogućavaju slobodne i lake pokrete.

„Pastelli“ je oličenje izraza „Made in Italy“ – identitet visoke mode izražen u svim linijama. Posvećenost detaljima, ne samo onim malim završnim već i tehničkim i stilskim – to svaki „Pastelli“ model čini jedinstvenim kao i onog ko ga nosi.

Sve faze proizvodnje „Pastelli“ odeće se odvijaju u Italiji i kompletnim proizvodnim procesom se upravlja direktno od strane kompanije. Od formulacije tkanine, koja se proizvodi u skladu sa „Pastelli“ tehničkim specifikacijama, preko dizajna, sečenja, šivenja i doradnih faza. Proizvodni proces je u celosti eko – održivi proces, striktno u skladu sa međunarodnim standardima. Ne koriste se aditivi i veštačke boje štetne za zdravlje i životnu sredinu.

 „Pastelli“ uniforme osmišljene su i dizajnirane da budu udobne, ali Vam istovremeno garantuju profesionalan i elegantan izgled uz izvanredno sašivene detalje koji ne ostavljaju utisak radne odeće. Možete izabrati neke od preko 200 ekskluzivno dizajniranih modela i uživati u harmoniji njihovih linija i boja.

fb